Hızla gelişen dünyada programınıza en çok örtüşen ve kimliğinize en uygun yapıyı tasarlayabilmek adına talep ve gerekliliklerin belirlenmesi oldukça önemlidir. Projenin gerçekleştirileceği arazinin incelenmesi, vaziyet planı ve topoğrafinin çıkarılması ile birlikte projenin ilk adımlarını atarız. Rüzgârın esiş yönünden kanuni kısıtlamaların incelenmesine kadar uzanan süreçte yarattığımız tasarımın kapsamlı bir analizini sağlarız. Kütlesel ilişkiler yaratır, strüktür, fonksiyon ve estetik bileşenleri projeye işleriz. Alanlarında uzman iş ortaklarımızdan destek aldığımız tüm danışmanlıkları bir uyum ve denge içinde bir araya getirilerek projeye yansıtırız.

Într-o lume în curs de dezvoltare rapidă, este foarte important să vă determinați cerințele pentru a proiecta structura care se potrivește cel mai bine programului dvs. și identității dvs. Facem primii pași ai proiectului cu examinarea terenului în care se va desfășura proiectul și pregătirea planului de șantier și a topografiei. Oferim o analiză cuprinzătoare a designului pe care l-am creat, de la direcția vântului până la examinarea restricțiilor legale. Creăm relații de masă, procesăm structura, funcția și componentele estetice în proiect.

Proiectarea arhitecturală este proiectarea clădirilor, spațiilor, obiectelor, uneori chiar și drumurilor și plantelor de pe drumuri, bazată pe o anumită regulă sau percepție de frumusețe și funcționalitate. Arhitecții și mulți oameni de diferite profesii pot fi implicați în proiectarea arhitecturală. Când vine vorba de proiectarea arhitecturală, poate fi vorba de proiectarea unui mobilier sau a unui proiect de construcție, dar atunci când vine vorba, poate fi proiectarea ordinii, structurii și formei copacilor de pe trotuarele de pe stradă. Proiectarea arhitecturală este un domeniu cu un spectru larg. Proiectarea clădirilor este mai subiectivă în comparație cu acestea. Doar o anumită clădire intră în procesul de proiectare și este construită ca rezultat.

Cum să înțelegeți funcționalitatea și ce legătură are aceasta cu designul?

Funcționalitatea poate fi explicată ca fiind calitatea de a funcționa corect și de a fi util. În domeniul proiectării arhitecturale, ar fi potrivit să examinăm acest lucru din două unghiuri diferite. Primul este funcționalitatea tehnică, al doilea este funcționalitatea ergonomică.

Indiferent de subiect și amploare, ARCHSIA este o instituție cu o abordare inovatoare, funcțională, economică, de proiectare și inginerie eco, care se ocupă de tot felul de probleme de arhitectură și inginerie în contextul său și efectuează toate lucrările de contractare fără a modifica calitatea .