ARCHSİA Architecture și-a început activitățile cu personalul său profesionist în domeniile Arhitectură de Interioare, Planificare, Inginerie și Supraveghere Profesională.

Indiferent de subiectul și amploarea sa, este o instituție care se ocupă de toate tipurile de probleme de arhitectură și inginerie în propriul context și adoptă ca principiu o abordare inovatoare, funcțională, economică, prietenoasă cu mediul și inginerie și realizează toate lucrările de contractare fără sacrificând calitatea.

Romania Telefon : 0723554722
Romania E-Mail : info@archsia.com
Romania Adresa : Calea Văcărești Nr 391, sector 4, București
Turcia Telefon : 0216 519 31 84
Turcia E-Mail : info@archsia.com.tr
Turcia Adresa : Orta Mh. Ordu Sk. izpark C blok No:26/17 Kat:7 Kartal/İstanbul
ARCHSİA

Și-a început activitățile cu personalul său profesional în domeniile de Arhitectură, Design interior, Planificare, Inginerie și Supraveghere profesională.

Indiferent de subiect și amploare, este o instituție care se ocupă de tot felul de chestiuni legate de arhitectură și inginerie în propriul context și a adoptat o abordare inovatoare, funcțională, economică, de proiectare și inginerie eco în contextul respectiv, și își desfășoară toate lucrările contractate fără a afecta calitatea.

Inca de la înființare, oferă servicii de consultanță pentru numeroase instituții locale și străine cu design arhitectural, aplicații de decorare la cheie, proiecte și aplicații mecanice. Oferă clienților săi servicii de construcții, arhitectură și discipline de inginerie mecanică sub un singur acoperiș.

De la înființare, s-a concentrat pe proiecte și aplicații de reședință / vilă / conac, birouri, spitale / clădiri de asistență medicală, magazine, facilități sociale, restaurante, cafenele și clădiri de servicii comerciale.