Un designer de interior este un expert care creează soluții pentru a oferi utilizatorilor cel mai potrivit design în conformitate cu criterii funcționale, structurale și estetice într-un spațiu arhitectural. Un designer de interior poate recrea spații de locuit și poate face spațiile mai funcționale cu cunoștințele și experiența sa în confortul spațiului, cum ar fi sistemele de construcții, controlul fizic al mediului, iluminatul, ergonomia, încălzirea, precum și abordarea subiectului într-un mod care evaluează volumul și suprafața a spațiilor dintr-o clădire. Arhitectul de interior, care este definit ca „persoana care proiectează o clădire în termeni de utilizare și estetică și o proiectează în conformitate cu caracteristicile fizice și mentale ale ființei umane”, a apărut în epoca modernă și a devenit una dintre experții de care are nevoie epoca contemporana.

Designerii de interior sunt experți capabili să rescrie sentimentul unui loc. Puteți realiza cât de mari schimbări provoacă iluminarea unui spațiu în incapere numai după atingerea profesională a unui designer de interior. Designerii de interior sunt oamenii care arată cel mai bine ce rezultate puteți obține atunci când vă vopsiți casa într-o anumita culoare după examinări și măsurători, cum poate arăta mai natural modul în care este iluminat spatiul dvs. și care sunt efectele locurilor în care vă așezați mobilierul din spațiul de locuit. În afară de proiectele de amenajare interioară a designerilor de interior, există și proiecte de cafenea, restaurant, bar și showroom.

Pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților în proiectele de baruri sau restaurante în decorarea cafenelelor, aceștia sunt decorați luând în considerare aspecte precum produsele și locația locului. Puteți solicita redecorarea spațiilor interioare sau exterioare ca urmare a solicitărilor și evaluărilor dvs.catre arhitecții de interior, birourile de arhitectură de interior, companiile de design interior.

Spațiul dvs. vă aparține, ar trebui să discutați cu decoratorul dvs. despre posibilitățile cererilor dvs. La ARCHSIA, puteți examina proiectele designerilor de interior, le puteți pune întrebări despre proiecte și puteți obține idei noi despre decorarea locuințelor din proiectele finalizate ale profesioniștilor în design interior.

Puteți pune întrebări designerilor profesioniști de interior care contribuie cu experiența şi cu proiectele lor la ARCHSIA și puteți găsi cele mai noi idei de decorare de care aveți nevoie examinând proiectele arhitecților de interior. Vă puteți pune întrebări cu privire la spațiul interior sau exterior la care ați visat, vă puteți reconstrui spațiul în cel mai bun mod cu răspunsurile pe care le primiți și puteți crea cel mai precis și confortabil spațiu de locuit pentru dvs.